Имате нужда от нови мебели?

Но сигурно Ви е омръзнало навсякъде да срещате едно и също, да се чудите какъв материал да изберете, какъв цвят и дизайн би подхождал. Струва ви се сложно, пък и отегчително, а и при наличието на толкова много магазини как да прецените на кой да се доверите. А и времето, което все ни притиска и недостига.

Е, късметът Ви проработи!

Попаднали сте на точното място – фирма Акцент.

Ние ще бъдем Вашия помощник и зедно ще реализираме идеите и желанията Ви.

Искате ли мебели, кото да се отличават от останалите и да подчертават Вашата индивидуалност?

Заповядайте в шоурум Акцент, за да ни споделите от какво имате нужда,  какви са вашите виждания и какво ви харесва. Ние ще Ви консултираме и ще изготвим проект – напълно безплатно. А ако имате нужда от идеи за интериора в стаята, за мазилки, тапети и бои за стените, както и за пода,  ще ги получите от дизайнер – напълно безплатно.

И като оценим проекта и Вие прецените, че цената е по вашия бюджет, сключваме  договор и изработваме мебелите в срок.  След което  Ви ги доставяме, качваме и  монтираме, отново – напълно безплатно.

И когато приключим и видим заедно крайния резултат, Вие ще бъдете щастливи, а ние истински доволни, че сме си свършили работата и изпълнили мисията на фимата – Да работим за хората, като се стремим да  ги направим по-щастливи, защото щастието осмисля живота на човек.

Доверете ни се и бъдете различни с мебели Акцент!