Във всеки един дом съществува пространство, което по една или друга причина, никога не може да бъде използвано. А така ли е наистина? Всъщност – НЕ. Всяко едно пространство може да бъде рационално използвано и то така, че да внася уют и хармония в дома. Защо трябва да купувате готови мебели, с които Вие да се съобразявате, а не обратното – Вашите мебели да са съобразени с изискванията ви? ЦЕНАТА!

По – скъпи ли са мебелите по поръчка? Съществува схващане, че мебелите по поръчка са по-скъпи, от готовите. Да, често се спираме пред витрини с надписи „Сезонно намаление“, „Разпродажба“ и др., може и да се възползваме от тях, НО – примамливата цена равна ли е на качеството? Какво получаваме?!

Противно на горното схващане, ние ще Ви отговорим:

Какво значи скъпи мебели? Цената е субективен фактор. Не можем да сравняваме една кухня например, изработена по индивидуален проект от австрийско ПДЧ или МДФ с италиански термоплот и термогръб, панти с плавно затваряне, механизми, принт стъкло и т.н. и едни готови шкафове на точен размер, изработени с ПДЧ 16 мм., обикновен хартиен кант, които трябва да ги вместите в определен размер. Просто нещата са несъпоставими. Или основното, което трябва да се знае е, че качеството определя цената. Ако целта Ви е да се сдобиете просто с някаква мебел, която Ви е необходима, без никакви други изисквания, то тогава мебели по индивидуален проект ще Ви се сторят скъпи. Но, ако държите на функционалност, качество, дизайн и устойчивост във времето, бъдете сигурни, че ще останете доволни от съотношението качество – дизайн – цена. За да смe по-конкретнi ще подчертая няколко основни причини за да се спрете на мебели по-поръчка, без да правите компромиси с планирания бюджет за обзавеждане.

1.Мебелите по поръчка винаги се правят по точни размери съобразени с вашите нужди и пространството, с което разполагате, което ги прави много по-функционални.

2.Имате възможност за избор – изготвят се няколко проекта с различно разположение и видове мебели.

3. Сами избирате материалите и цветовете, като можете смело да съчетавате различни по вид структури и цветове.

4. Проектът на мебелите се изготвя на база Вашия бюджет.

5. Напълно безплатно получавате консултация от дизайнер за интериора – подови настилки, бои, мазилки, тапети, завеси, килими. Ако ни се доверите заедно можем да ги изберем и поръчаме при нашите партньори.

6. Доставката и монтажа са напълно безплатни, а получавате и гаранция.

7. Мебелите отговарят изцяло на Вашите желания – имате точно това, което искате, дори идеите Ви да бъдат повече или по-малко нестандартни.

Но най-същественото е, че при нас – КЛИЕНТЪТ е дизайнер на собствената си мебел.

Кой, ако не самият домакин, познава най-добре навиците и вкусовете си? За да превърне идеите си в реалност, ние му предлагаме да стане част от творческия ни екип. Резултатът от съвместната ни работа е налице. Естетическото оформление на мебелния дизайн преди всичко е свързан с личния стил и вкус на домакините.Интериорът в дома ни има огромно влияние върху нашите емоции и психично състояние. За нас изключително важен е разговорът с клиента – какво той харесва и предпочита, как вижда и усеща нещата, защото всеки от нас има различно виждане и усет за красота, уют и хармония. С времето разбрахме, че за човек е важно това, което е и практично и ще му достави наслада , а не онова, което ще изглежда единствено модерно в очите на околните.

Затова – Бъдете уникални и АКЦЕНТирайте върху дизайна. Вие можете, ние знаем как. Домът е част от личността ни, създайте своя с мебели „АКЦЕНТ”!