Аруба мемори

Изберете размер и цена:


Цена: 259.00лв.
Поръчай


Bookmark and Share

Аруба мемори

Всички съвременни технологии при матраците събрани в едно изделие.

 Невероятно съчетание от качествата на POCKET SPRING, ULTRAFLEX HR и MEMORY FOAM /4 см./. Сърцевината е еднолицева, многозонова – от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка, обкрайчени със стабилизираща странична рамка от KOVAFOAM, ULTRAFLEX HR и MEMORY FOAM .

От топлината на тялото, термоактивната пяна възприема извивките на гръбначния стълб, разпределя тежестта по цялата площ на матрака и елиминира натрупаната физическа умора. За постигане на балансиран точков натиск, в контактната с тялото зона е добавена допълнително омекотена пяна, подпомагаща правилното кръвообращение. Високата плътност на ULTRAFLEX HR / 40 кг./м3/, заедно с POCKET SPRING в дълбочина, придават оптимална ортопедичност на матрака, като постигат перфектното положение за сън на гръбначния стълб и подпомагат релаксацията на мускулите. Дамаската LUREX от DESLEE CLAMA е с голямо съдържание на памук и с втъкани сребърни нишки. С контролираното освобождаване на сребърни йони от повърхността си, потиска развитието на акари, бактерии и гъбички.

В комбинация с антиалергичната силиконова вата и нетъкания текстил „SPUN BONDED’’ в капитонажа се придава допълнителна мекота и комфорт. Матрака е подходящ за хора с различно тегло и ръст.

Височина: 23 см.

Забележки:

  • В цената е с включен ДДС!
  • Цена за индивидуален размер – 222 лв/м2.
Анатомичност
Ортопедичност

 

5 Години гаранция

20 дни тест период

 

С пружиниНезависими опорни точкиРециклиращАлое ВераДишащАнатомични зониАнти алергиченАнатомиченАнти акарен
ЕкологиченВъздушни клапиАнтистатиченЕргономиченНеподатлив на деформацияMemory Foam