Матраци Premio

MEMOFLEX

Матракът Memoflex е уникален с ядрото си от 100% Мемори пяна (Memory Foam). Вискоеластичната пяна е изключително еластичен материал: реагира на натиск, тежест и топлина. Матракът се адаптира към всяка извивка на тялото и оказва отлична анатомична опора.


Ядрото е с различни зони на твърдост: Airyform технология. Предоставя равномерно разпределяне на тежестта и съвършено чувство за комфорт. Мемори пяната не позволява задържането на прах и бактерии в ядрото на матрака. Предпазва от алергии и дихателни дразнители.


С Memoflex получавате пълно удоволствие, благодарение и на луксозното му покритие. Калъфът е от Coolmax текстил, който е мек, нежен и приятен на допир. Подпомага „дишащите” свойства на матрака и е изключително практичен за поддръжка, тъй като е с цип.


Усещане: адаптира се по тялото


 

 

Изберете размер и
проверете наличност


Мостри на този и други модели можете да видите следните търговски обекти:

Вашето търсене – Модел MEMOFLEX – размер 0/0см.

Избраният модел е наличен на склад.
Ако желаете да поръчате, свържете се с най-близкия до вас партньор на Магнифлекс. За повече информация се обадете на телефон 0700 11 117.

Изчерпано количество. Моля, обадете се на телефон 0700 11 117

Количествата са ограничени.
Ако желаете да поръчате, свържете се с най-близкия до вас партньор на Магнифлекс. За повече информация се обадете на телефон 0700 11 117 .

Благодарим Ви, че избрахте Magniflex.